puncke2.jpgPunčke će 13. travnja nastupiti kao supporting act beogradskom Repetitoru u Pogonu Kulture u sklopu šestog izdanja Impulse festivala u Rijeci. Ulaznice: 60 kuna u pretprodaji / 80 kuna na dan koncerta.

Punčke – distorija i emocije, tako bi najkraće mogli opisati bend koji zadnjih desetak godina plijeni pozornost publike i glazbene kritike. U svojim pjesmama kombiniraju različite žanrove i utjecaje pa se ne žele ograničavati samo na jedan glazbeni pravac. Poznate po izrazito snažnim i moćnim live nastupima, logičan su izbor da uz beogradski Repetitor spektakularno zatvore šesto izdanje Impulse festivala.

Osnovane u Vinkovcima 2007. godine, Punčke počinju svirati isprva kao srednjoškolski višečlani bend, ali su od 2011. do danas snažna trojka, koja nije odlučila kojem žanru pripada. Publika i mediji opisuju ih kao alternativan/indie ili punk rock bend, ali mnoštvo utjecaja i njihovi osobni favoriti te glazbeni afiniteti čine svaku njihovu pjesmu posebnom, zaista drukčijom od ostalih.

Slušamo ih 13. travnja na zatvaranju šestog izdanja Impulse festivala u Pogonu Kulture, gdje nastupaju uz jednako eksplozivne i glasne regionalne zvijezde Repetitor.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna dostupne su u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok cijena na dan koncerta iznosi 80 kuna.