unnamed_12.pngPokrenuta je crowdfunding kampanja za knjigu o ACT Grupi - kako je u 15 godina od rupe od 12 m2 s frižiderom i naslonjačem u kojem su spavali aktivisti i aktivistkinje iz cijelog svijeta ACT Grupa narasla do konzorcija s 50-ak zaposlenih? Na koji su način punk pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe iz Čakovca? Više od 200 stranica s konkretnim primjerima knjizi će dati karakter priručnika - uključite se u kampanju!

"Vjerujemo da posljednjih 15 godina organizacije nije trajno obilježilo samo naše živote, već da je na jedinstven način dotaknulo i tvoj. Nadamo se da ćeš prepoznati vrijednost ove inicijative i pomoći nam da uspješno dođemo do cilja. Pozivamo te da budeš suizdavač/ica i podržiš naš projekt na crowdfunding platformi Indiegogo", stoji u pozivu ACT Grupe.

Ističu kako će se u knjizi moći naučiti mnogo o razvoju organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća. Kampanja kreće u ponedjeljak, 6. studenog, a razvoj možete pratiti na FaceebokuTwitteru i Linkedinu.

Ključne riječi: aktivizam, Čakovec, crowdfunding, ACT grupa, punk
<
Vezane vijesti