fanzinerija1_13062018.jpgKA-MATRIX organizira novu radionicu fanzina u prostoru Infoshop Karlovac. Ideja je napraviti novi broj fanzina koji će izraditi sami sudionici radionice uz pomoć iskusnijih kolega. Nova Fanzinoradionica namijenjena je onima koji prvi puta ulaze u svijet fanzinomejkera, kao i iskusnijim fanzinašima. Radionica započinje 13. lipnja u 18 sati u Infoshopu Karlovac (MUZA, Haulikova 22, 1. kat). Sudjelovanje je slobodno, a materijal će biti pripremljen.

Pozivaju se zainteresirani da se zbog limitiranog broja sudionika prijave na info@ka-matrix.hr.

Na istu adresu mogu se poslati i tekstovi koji se namjeravaju objaviti u fanzinu. Moguće je slati intervjue, reportaže s koncerata, izložbi, predstava, recenzije glazbenih albuma, filmova i serija, kratke priče i pjesme i druge tekstualne dokumente za koje se smatra da će se uklopiti u sadržaj. Materijali se također mogu donijeti i na USB stiku, a uoči radionice bit će pripremljeni za korištenje.

Organizator radionice je udruga KA-MATRIX a radionica se provodi u okviru projekta Klub za mlade MUZA uz potporu Grada Karlovca.