skrivene_projekcije_mff.jpgMotovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super-tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u vrhunsku formu prije velikog uspona na motovunsko Brdo filmova (24. – 28. srpnja). Prva projekcija održat će se 17. lipnja, a za otkrivanje ove i ostalih lokacija, prijavite se na newsletter Motovun Film Festivala i sudjelujte u filmskom događaju za odabrano društvo.

Prvo pravilo Skrivenih projekcija je - nikome ni riječi! Drugo pravilo Skrivenih projekcija je ‒ nikome ni riječi!

Skrivene stvari imaju slatke čari pa makar one za mnoge bile i s one strane zakona. U nas na razne načine vrlo aktualna, pojedincima slatka korupcija tema je filma 'Kineska četvrt' Romana Polanskog, prvog u nizu Skrivenih projekcija koje i ovog ljeta organiziraju Motovun Film Festival i Addiko Bank. Kako se radnja filma vrti oko vode, lokacija prve projekcije u nedjelju, 17. lipnja, organizirane u suradnji s Design District Zagreb, je više nego adekvatna, a otkrit ćemo je 24 sata prije prikazivanja.

U skladu s posve jednostavnom filozofijom "ako još ne možemo na Brdo, Brdo može k nama“, do sredine srpnja prostori diljem Zagreba pretvaraju se u izvanredna kina u kojima možda više nikada nitko neće podignuti platno. Budi dio tajnog filmskog društva i prijavi se na newsletter Motovun Film Festivala koji se nalazi na službenoj web stranici festivala i sudjeluj u nezaboravnom filmskom događaju.

Prijavite se OVDJE