Krajnji rok za prijavu je 1.09.2020

Otvorene su prijave za volontiranje na jubilarnom 25. izdanju Splitskog filmskog festivala, koji će se održati od 10. do 17. rujna 2020. godine.

Volonteri će imati priliku za upoznavanje s raznim segmentima  zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu  jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika festivala.  

Budite dio festivalske ekipe i uključite se u jednu od naših službi: Hospitality (zadužena za domaće i međunarodne goste), Press (komunikacija s medijima i predstavljanje programa – društvene mreže), Tehnička služba (prijem kopija, projekcije filmova) te Ostalo (drugi važni poslovi vezani za realizaciju Festivala).

 Punoljetnost je uvjet, a poželjno je poznavanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Položen vozački ispit B kategorije je prednost, ali nije uvjet.

 Kratak životopis i obrazloženje motivacije za prijavu molimo ispuniti obrazac na službenoj  stranici festivala http://www.splitfilmfestival.hr/hr/poziv-volonterima/ Ili se prijaviti na mail adresu (subject: volonteri)   press@splitfilmfestival.hr