Foto: SFFFoto: SFFStar Film Fest samo što nije tu, a naš natječaj za volontere i foto natječaj Rascvjetani Sisak bliže se kraju. Foto natječaj traži od Vas da zabilježite cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Sisak. Na natječaj možete poslati tri fotografije u tehnici po vašem izboru, kao i u obradi i dizajnu fotografije.

Izložba najboljih fotografija biti će za vrijeme Star Film Festa i Kupskih noći na četiri različite lokacije, što omogućava vašem radu da bude viđen i cijenjen. Stručni žiri pod vodstvom Mladena Cukora, Lorne Kijurko i Franje Matkovića odabrat će fotografije za izložbu i dodijeliti nagrade i pohvale autorima. Uratke možete poslati do 01. kolovoza na e-mail foto@sfilmfest.com s naslovom "Za foto natječaj", zajedno sa imenom i prezimenom autora te nazivom slike. Fotografije se šalju u digitalnom obliku,  format JPEG ili JPG, rezolucija 300 dpi, max 3000 pix. po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15MB.

Pozivamo sve koji žele volontirati, uživati u filmovima i dobroj zabavi da nam se pridružite u organizaciji festivala. Od vas tražimo da ste punoljetne i marljive osobe koje će odgovorno obaviti očekivane zadatke. No nije sve samo rad, ima tu mjesta za puno uživanja. Prijave traju do 10. kolovoza kada ćemo objaviti rezultate. Prijaviti se možete OVDJE.

Ključne riječi: sisak
<
Vezane vijesti