star_gardens.pngPrije početka petog Star Film Festa podsjetite se najboljih filmova koje ste imali prilike gledati na prijašnjem izdanju festivala. U sklopu Star Gardensa organizirane su četiri projekcije na otvorenom pod zvjezdanim nebom. Prva projekcija održat će se na terasi Caffe bara Elephant u Sisku, večeras u 21 sat.

Ostale lokacije i datumi bit će otkriveni par dana prije projekcija na društvenim mrežama. Osim sjajnih filmova i druženja, sve gledatelje očekuju mala iznenađenja poput filmskog kviza, nagradne igre i promotivnih poklona.

Neki od filmova koje možete očekivati na Star Gardensu su Med i Mliko Marka Jukića – film koji je odnio nagradu najboljeg igranog filma, After Party Viktora Zahtile – pobjednički film u kategoriji dokumentarnog filma, Refleksija Eve Basta – pobjednički film u kategoriji eksperimentalnog filma, Proljećem probuđen Borne Armaninija koji je odnio nagradu najboljeg filma po izboru publike i Catherine autorice Britt Raes, animirani film koji je odnio titulu najboljeg filma u svojoj kategoriji.

Sve Star Gardens projekcije su besplatne.

Peti Star Film Fest održat će se od 30. kolovoza do 1. rujna na dvije predivne gradske lokacije – u Starom gradu i Kazalištu 21.