sve_sto_nije_tvoje.jpgPremijera eksperimentalne drame Sve što nije tvoje, autorice Lejle Jerković, održat će se 7. svibnja s početkom u 20 sati, u Vidri (Draškovićeva 80, Zagreb). Ulaz je besplatan, ali zbog broja ograničenih mjesta potrebno je na vrijeme podići ulaznice. Također, pozivamo svih da predstavu podrže donacijama kako bi mogla doživjeti dodatne izvedbe u drugim gradovima.

Eksperimentalna drama Sve što nije tvoje, autorski je projekt u nezavisnoj produkciji pod vodstvom redateljice Lejle Jerković. Bazira se isključivo na volonterskom radu svih članova i članica tima te djeluje s ciljem propitivanja društva, aktualnih tema te edukacije o istima. U nekoliko situacija prikazuje odnos žena-tijelo-glas-društvo. Raznolika skupina glumica i glumaca; kako kazališnih entuzijasta i entuzijastkinja, tako i onih koje i koji hrabro koračaju ka profesionalnim vodama; uhvatila se u koštac sa kreiranjem likova u predstavi.

U predstavi glume Lena Medar, Jelena Kovačić, Matko Podobnik, Denis Tomić, Bernanda Filipović, Katarina Rodek, Martina Jelavić, Lana Bogović.

Za produkciju je zaslužna Tina Kadoić.

Projekt je nastao uz podršku Solidarne – zaklade za ljudska prava i solidarnost.

Kako bi predstava mogla doživjeti i buduće izvedbe diljem Hrvatske, pozivaju se svi da doniraju OVDJE. Autorica ističe kako je važno da do 27. travnja putem donacija prikupe 3100 kuna kako bi mogli nastaviti s organizacijom dodatnih termina predstave. Podsjećamo, prikupljena sredstva koristit će se za pokrivanje troškova organizacije predstave u drugim gradovima, kao i za najam prostora.