ekonomske_posljedice.jpgTurbina - turbo tribina i Klub Močvara organiziraju tribinu Ekonomske posljedice neodgovorne ekološke politike na kojoj će raspraviti o modernim ekonomskim odlukama koje zbog svojeg ekološkog odjeka čovječanstvu rade štetu, s naglaskom da se šteta događa već sada. Tribina se održava 14. svibnja u Klubu Močvara s početkom u 20 sati.

Iako su nam dostupne činjenice iz kojih nam je jasno da se sa štetnim ekološkim posljedicama nosimo već danas, ekološka se pitanja u javnom prostoru često umjetno guraju u daleku budućnost, u vremenske okvire na koje ne možemo ili ne moramo utjecati.

 

Cilj ove tribine je uništiti tu predrasudu te raspraviti o modernim ekonomskim odlukama koje zbog svojeg ekološkog odjeka čovječanstvu rade štetu, s naglaskom da se šteta događa već sada. Na tribini će govoriti trojica stručnjaka za ekologiju o specifičnijim temama u sklopu ove šire tematike, a nakon tribine će svi sudionici imati priliku postaviti pitanja ili ponuditi svoje ideje i protuargumente vezane za izlaganja ili širu tematiku.

 

Gosti tribine su:

  • Sven Janovski (Zelena akcija)
  • Goran Jeras (Zadruga za etično financiranje)
  • Robert Faber (profesor i aktivist)

Više informacija pročitajte OVDJE ili na Facebook stranici događaja.