Foto: BiovrtFoto: BiovrtProljeće je došlo, krećemo stvarati i širiti svoje vrtove. I u 2019. godini Biovrt bi htio da diljem Hrvatske nikne što više vrtova. Zato poklanjaju deset vrtlarskih start paketa zainteresiranim vrtićima i udrugama diljem Hrvatske. Sudjelujte na nagradnom natječaju!

Paketi se sastoje od Priručnika za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti – U školskom vrtu i mi rastemo autorice Silvije Kolar-Fodor, 10 paketića sjemenja i brošure Očuvajmo biorazzznolikost.

Tko može sudjelovati? Sve vrtići i udruge s područja Republike Hrvatske.

Kako sudjelovati? Od 2. do 12.4. pošaljite fotografiju gdje biste željeli pokrenuti vaš vrt/gredicu/začinski/cvjetni vrt i pismo kako i zbog čega to želite realizirati. Ako već imate vrt, pošaljite fotografiju i pismo zbog čega ste ga i kako pokrenuli, kako to kod vas funkcionira i zbog čega ga želite proširiti.

Udruga Biovrt na svojoj će Facebook stranici 14. travnja kreirati album fotografija gdje će objaviti vašu fotografiju i priču. U razdoblju od 14. do 30.4. album će biti otvoren za pregled i lajkanje. Nagradu dobiva 10 prijavljenih: 5 priča koje će osvojiti srca vrtlarske zajednice po broju lajkova, dok će 5 njih izabrati žiri udruge Biovrt.

Prijave na ured@biovrt.com. Uz priču i fotografiju, navedite obavezno i: naziv i punu adresu vrtića/udruge, ime i prezime i funkciju kontakt osobe, e-mail i broj mobitela kontakt osobe.