biovrt.jpgKako bi vas potaknuli da se ohrabrite kreirati ili proširiti školski bio/vrt, začinski vrt ili cvjetni vrt, udruga Biovrt nagraditi će 10 škola vrtlarskim start paketom koji se sastoji od "Priručnika za kreiranje školskih vrtova i provođenje biovrtlarskih aktivnosti – U školskom vrtu i mi rastemo" autorice Silvije Kolar-Fodor, 10 paketića sjemenja za vaš školski vrt i brošure "Očuvajmo biorazzznolikost". Prijaviti se možete do 17. studenog.

Od 6. do 17. studenog pošaljite  fotografiju gdje biste željeli pokrenuti školski vrt/gredicu/začinski/cvjetni vrt i pismo kako i zbog čega to želite realizirati. Ako već imate školski vrt, pošaljite nam fotografiju i pismo zbog čega ste ga i kako pokrenuli, kako to kod vas funkcionira i zbog čega ga želite proširiti.

Udruga Biovrt na svojoj će Facebook stranici 19. studenog kreirati će album fotografija gdje će objaviti vašu fotografiju i priču. U razdoblju od 19. do 25. studenog album će biti otvoren za pregled i lajkanje. Nagradu dobiva 10 škola: 5 priča koje će osvojiti srca vrtlarske zajednice po broju lajkova, dok će 5 njih izabrati žiri udruge Biovrt. Što i kamo poslati? Fotografiju i priču pošljite nam putem maila na ured(a)biovrt.com  (zamijenite (a) sa @) do 17.11.2018. Navedite obavezno uz prijavu i: naziv i punu adresu škole, ime i prezime i funkciju osobe koja školu kandidira, e-mail i broj mobitela kontakt osobe.

Više informacija potražite OVDJE.