motovun.jpgBit će ovo godina sjajnih gostiju i odličnog programa na Motovunu, 21. izdanje festivala ove godine će se održati od 24. do 28. srpnja. Najbržim čitateljima i čitateljicama H-Alter dijelimo pet puta po jednu ulaznicu za neku od filmskih projekcija na MFF-u. Jedna ulaznica omogućava gledanje jednog filma.

Iz Švedske na Motovun dolazi Ruben Östlund, jedan od najcjenjenijih europskih redatelja današnjice, čiji je film Kvadrat prije nekoliko mjeseci bio nominiran za Oscara, a nešto prije osvojio je Zlatnu palmu. Na domaćem terenu, počasni gosti bit će glumački velikani Mustafa Nadarević i Rade Šerbedžija. Uz filmski program, stižu redatelji iz Danske, Njemačke, Crne Gore, Švedske, Poljske, Velike Britanije, Švicarske, a poseban je dio programa Berlin – grad partner, iz kojeg dolazi puno iznimnih kreativaca, filmaša i likovnih umjetnika te tri odlična DJ-a, koji u motovunske noći donose duh berlinskih klubova.

Više o programu pronađite ovdje, a o ulaznicama i kompletima ulaznica ovdje.

Najbržim čitateljima i čitateljicama H-Alter dijeli pet puta po jednu ulaznicu za neku od filmskih projekcija na Motovunu, a sve što trebate jest poslati nam e-mail s imenom i prezimenom na adresu redakcija@h-alter.org! Jedna ulaznica omogućava gledanje jednog filma.

Ključne riječi: Motovun Film Festival, kultura
<
Vezane vijesti