Tradicionalni 16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja donosi bogati i edukativni program u virtualnoj dimenziji.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja ove godine dolazi u novom, posebnom ONLINE izdanju. Zbog dobro poznatih globalnih izazova koji su kratkom vremenu značajno utjecali na trendove u brojnim područjima, ovogodišnji je program Sajma prilagođen digitalnom formatu kako bi se stipendije, stručne prakse, brojni studijski programi i šira obrazovna te karijerna ponuda nastavili promicati na siguran način.  

Prvi online Sajam stipendija i visokog obrazovanja održat će se na internetskom portalu www.iro.hr 25. studenoga 2020. od 10 do 16 sati u jednostavnom i prilagodljivom formatu sudjelovanja, i za izlagače i za posjetitelje. Na istoj će se stranici moći pronaći satnica te službeni i popratni program. 

Prijavnicu za besplatno sudjelovanje možete pronaći na sljedećoj poveznici

Novo izdanje Sajma bit će istovremeno nacionalnog i lokalnog karaktera te će objediniti sve lokacije na kojima se Sajam tradicionalno održavao: Rijeku, Zadar i Zagreb. Ovaj format Sajma omogućit će fleksibilnost, komunikaciju i olakšan pristup mnogo većem broju sudionika i široj publici unutar i izvan granica Hrvatske, imajući na umu interaktivnost kao glavni predznak.