Pritisak odozdo

facebook_event_1200x628.jpg

Migracije u fokusu: Drugi glasovi s terena

Okrugli stol Migracije u fokusu: Drugi glasovi s terena, održat će se 22. svibnja u 18 sati u Zelenoj akciji (Frankopanska 1. Zagreb). Gostuju: Maja Osmančević (Studenti za izbjeglice), Antonija Potočki (volonterka) i Boris Pavelić (novinar). Razgovarat će se o recentnim događanjima u regiji vezanima uz migracijsku politiku i iskustvima s terena koja nemamo prilike čuti u medijima. Raspravu će moderirati Ivana Perić.
privrednik_copy67339.jpg

Tribina State Department o Hrvatskoj 2018.

Srpsko privredno društvo Privrednik i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba vas pozivaju na tribinu "State Department o Hrvatskoj 2018." u utorak, 30. travnja, u 18 sati u Privrednikovom domu, prvi kat, Preradovićeva 18, Zagreb.
europa_treba_novinarstvo_hnd.jpg

Europa TREBA Novinarstvo!

HND ĆE u Novinarskom domu 2. svibnja u 11 sati održati okrugli stol o preporukama Europske federacije novinara za kandidate za zastupnike u Europskom parlamentu.
zasto_se_mrzimo_tribina_plakat.jpg

Tribina: Zašto se mrzimo? Destruktivna mržnja u uništavanju spomenika

Centar za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust poziva na nastavak ciklusa od 11 različitih tematskih javnih i dijaloških tribina na kojima istražuju sve oblike pojavnosti i tajne fenomena mržnje. Osma tribina ciklusa u suradnji s Oris Kućom arhitekture se održava u multimedijalnoj dvorani Oris Kuće arhitekture, Kralja Držislava 3, Zagreb, u ponedjeljak, 6. svibnja, u 19 sati pod nazivom Destruktivna mržnja u uništavanju spomenika kulture, spomeničke baštine, sakralne baštine i cijelih gradova.
pozivnica_tribina_kako_povecati_energetsku_ucinkovitost_visestambenih_zgrada.png

Tribina u Koprivnici: Energetska učinkovitost

Treća tribina na temu Energetska učinkovitost: Kako povećati energetsku učinkovitost višestambenih zgrada? održat će se u utorak, 7. svibnja, u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica, s početkom u 18:00 sati.
znak_i_logo_sssh_1_copy45432.jpg

Praznik rada u Tvornici

U sklopu obilježavanja Međunarodnog praznika rada, 1. maja, Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizira Praznik rada u Tvornici u srijedu, 24. travnja, u Tvornici kulture (Veliki pogon), Zagreb, Šubićeva 2, s početkom u 10,00 sati.
nng.jpg

Tribina Ne damo naše godine

Organizacije civilnog društva Mreža mladih Hrvatske, BRID - Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju, Centar za mirovne studije, Pravo na grad i Zelena akcija pozivaju na tribinu Ne damo naše godine, u srijedu 24. travnja u 10 i 30 sati u dvorani Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb), kojom će pružiti podršku inicijativi 67 je previše.