solidarna.jpgPovodom 5. rođendana Zaklade SOLIDARNA i predstojećih blagdana, Zaklada poziva na online donatorsku večeru za školovanje djece i mladih, stipendista Fonda "Desa i Jerko Baković“, u petak, 18. prosinca, u 20 sati.

Poziv prenosimo u cijelosti:

U doba razdvojenosti i restrikcija koje nas je snašlo, dopustite nam da Vas odvedemo na glazbeno-kulinarsko putovanje pri čemu nećete morati prekršiti nijednu mjeru! Iz udobnosti svog doma odaberite lokaciju za kojom čeznete, a nama prepustite da se pobrinemo za ostalo.

Birati možete između Putovanja na Bliski istok, na koje Vas vodi Layali Lebanese Restaurant ili pak u Putovanja u Zemlju izlazećeg sunca, u koju srce posebno vuče u ova tmurna zimska vremena, a koju na Vaš prag donosi Ginger Sushi. Ako pak dugo niste vidjeli roditelje i zaželjeli ste se Putovanja do mamine kuhinje, Vašim nepcima udovoljit će Zagrebački Kulturni Krug – kod Draška. Odaberite meni za sebe po cijeni od 150 kuna, a odabirom svakog idućeg jela iz istog restorana, cijena pojedinačne večere se smanjuje!

Kako nijedna večera baš kao niti putovanje ne može biti potpuno bez glazbe,  uz večeru dobit ćete i link na samo za ovu prigodu skrojenu playlistu po Vašem izboru. Ugođaj za Vas kreirat će renomirana imena hrvatskog radijskog etera i plesnih podija: Ivona Kovačević, SMS Deutsch, Boris Jokić, Čedo Prodanović i Branimir Pofuk!

Na Vama je da odaberete, na nama je da Vam dostavimo te da zajedno siromašnoj djeci i mladima Fonda "Desa i Jerko Baković“ osiguramo sigurno životno putovanje uz jednake šanse za uspjeh u životu kao i djeci iz dobrostojećih obitelji!

Svaka donacija dragocjena je za stipendiste Fonda "Desa i Jerko Baković“.

Više informacija o Zakladi Solidarna, Fondu "Desa i Jerko Baković“ te donatorskoj večeri potražite na www.solidarna.hr/vecera.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu na Rođendansku večeru Solidarne najkasnije do utorka 15. prosinca kada se zatvaraju narudžbe rođendanskih večera i popratnih playlista.

Podijelite informacije s prijateljima - pokažimo zajedno da je #Solidarno naše #NovoNormalno, ove i svake iduće godine!